2011-09-20

Tisdag: tacos de pescado

Tacos med fisk, 4 personer:
1 isbergssallatshuvud eller salladskål
1 röd chili
2 lime
färsk koriander
4 tomater
1 avocado
400 gram vit fisk
1 lök
1 grön paprika
1 vitlöksklyfta
olivolja
ett par nävar svarta bönor (förvällda)
lite spiskummin
lite oregano
salt
peppar
mjuka eller hårda tortilla

1. Börja med att skölja och strimla salladen eller salladskålen. Skiva chilin, och skär kuber av tomaterna.
2. Finhacka lök, vitlök och paprika. Fräs det och fisken i olivoljan. Tillsätt kryddorna och fräs ytterligare.
3. Avsluta med att tillsätta de svarta bönorna. Blanda och håll varmt.
4. Skiva limen och ha över lite limesaft.
5. Servera varje tacos med strimlad sallad, fiskblandningen, tomat, avocado, koriander, lime och chili för den som önskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar