Tagliatelle med zucchinicarbonara, 4 personer:
1 paket tagliatelle
2 zucchini
1/2 purjolök
(1-2 vitlöksklyftor)
olivolja
2-3 äggulor
5 msk grädde
rikligt med parmesanost
svartpeppar
(färsk persilja)
1. Börja med att halvera zucchinin på längden och sedan skiva den. Halvera vitlöksklyftorna och fräs dem och zucchinin gyllene i olivoljan.
2. Tillsätt skivad purjolök och fräs ytterligare en stund.
3. Vispa ihop äggulor, grädde, lite parmesanost och svartpeppar.
4. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Häll av vattnet och tillsätt olivolja och sedan äggblandningen och slutligen zucchinin och eventuellt persiljan.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar