Nästa och nästnästa vecka blir det inga recept. Från och med den 5 mars ligger bloggen återigen på www.ceciliasvardagsmat.blogger.com
Spaghetti med fisk, 4 personer:
300 gram färsk fisk, t ex uerfilé
400 gram körsbärstomater
1 liten lök
2 vitlöksklyftor
1/2 dl vitt vin
olivolja
salt
peperoncino
1 näve färsk persilja
1. Halvera 2 vitlöksklyftor och fräs dem i olivoljan så att oljan tar smak av vitlöken.
2. Finhacka löken och skär fisken i munsbitar. Skölj tomaterna.Tillsätt allt och fräs i ett par minuter. Salta och tillsätt vinet, låt det koka in.
3. Avsluta med att tillsätta peperoncino eller peppar, färsk persilja och eventuellt lite färskriven vitlök.
Recepten är som poesi. Jag skall göra alla dessa och ägna några gyllene timmar med din mat! Tack för detta!
SvaraRadera